Round Table 26 juni - Slimme API's versnellen time-to-market

Slimme API’s verbeteren time-to-market

De wereld van integratie zit midden in een versnelling. Om aangehaakt te blijven moet je je als bedrijf verdiepen in de nieuwste technieken.

Daarom houden wij op woensdag 26 juni een round table over hoe het slim combineren van API’s en microservices je time-to-market kunnen verbeteren van nieuwe producten en/of diensten.

Als voorbeeld wordt een case van TVM gepresenteerd (dé transportverzekeraar in Nederland), waarbij in 4 dagen een microservice architectuur in rudimentaire vorm, inclusief integraties, werd opgezet. Resultaat: een enorme versnelling van het proces van live brengen van nieuwe verzekeringsproducten.

Dit praktijkvoorbeeld, in combinatie met relevante ervaringen bij andere klanten van Rubix, zijn de basis voor de round table waarbij zowel de inhoudelijke als de technische aspecten aan bod komen. Omdat we samenkomen om van elkaar te leren, zal er uiteraard ruim de tijd zijn voor vragen en discussie. Iets dat mág, maar natuurlijk niet hoeft, worden doorgezet tijdens de aansluitende borrel en diner.

Locatie: Inntel Hotel Utrecht -Smokkelaarshoek 24

Programma

15:00   Inloop
15:30   Integratie van de toekomst / welkom door Rubén Middeljans, integratie architect.
16:00   Presentatie TVM case: Jan Paul Buijs, namens TVM, samen met Pim Gaemers, API specialist.
16:45   Vragen en discussie
18:00   Borrel en diner
20:00   Einde

Deelname API Round Table

Wil je aan de round table deelnemen?