Applicatie Modernisatie

Nieuwe business en businessmodellen ontstaan door digitalisering. Om te kunnen overleven moeten organisaties kostenefficiënt en wendbaar zijn, en nog belangrijker, de snelheid van veranderen moet omhoog. Maar de applicaties die veel organisaties in hun huidige IT-landschap gebruiken zijn daar niet op gebouwd. Vernieuwen of moderniseren is een noodzaak. Wij helpen organisaties daarom met de ontwikkeling van moderne applicaties op basis van cloud-native concepten.

Rubix is gespecialiseerd in zowel applicatie nieuwbouw als applicatie modernisatie. Bij het moderniseren van een applicatie (ook wel refactoring genoemd) kijken wij naar verbeteringen over de as van organisatie (snelheid, wendbaarheid), proces (devops, CICD) en kosten.

 

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op gebied van applicatie modernisatie? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Waar kunnen we jouw organisatie mee helpen?

Applicatie nieuwbouw

Maatwerk applicaties zijn dé oplossing wanneer een standaard software pakket of SAAS dienst niet (meer) voldoet aan de behoefte.

Applicatie refactoring

Het gedeeltelijk moderniseren van verouderde applicaties is in bepaalde gevallen juist effectiever dan nieuwbouw.

Workshops (AMK)

Op zoek naar richting? Met het Applicatie Modernisatie Kompas komen we samen met jullie tot een applicatie modernisatie strategie.