Consultant Case - Ingrid Cox

Natuurlijk zijn klantencases interessant. Maar de kant van de consultant is minstens even boeiend! Daarom hebben wij een aantal consultant cases opgesteld. Je leest hier meer over het verhaal van Ingrid Cox
Wie ben je?

Ik ben Ingrid Cox, een Proces Integratie Consultant bij Rubix. Ik woon in de buurt van Eindhoven en werk al meer dan 30 jaar in de ICT. In mijn vrije tijd ontspan ik door puzzels op te lossen (geocaching) en te breien. Ik ben van mezelf nogal actief en daarmee kom ik helemaal tot rust.

Wat doe je bij de klant?

Op dit moment ben ik functioneel analist van een DevOps team, wat verantwoordelijk is voor de aansluitketen binnen Enexis. Het betreft een aansluitketen, waarbij verschillende applicaties gebruikt worden maar ook diverse externe partijen bij betrokken zijn (o.a. Mijnaansluiting.nl, DSP, Synfra). Ik ben betrokken bij het opstellen van de user stories die binnen het team opgepakt zullen gaan worden. Ook bepaal ik mee wat de oplossingsrichting is voor het realiseren voor functionaliteit. 

Waar ben je trots op?

Dat ik in diverse rollen kan opereren bij een klant (o.a. Solution Architect, Functioneel analist, Service Designer).

Op welk nummer kun jij helemaal los gaan?

Ik kan op heel veel nummers los gaan. Een van de favorieten is “Twisted” van Skunk Anansie. Maar ook “I’ve got a feeling” van de Black Eyed Peas en “Dirty” van Christina Aguilera zijn leuk om los op te gaan. 

Meer lezen over Ingrid? Ze staat ook in ons jubileum magazine!

Lees ook het verhaal van Joshua Moesa

{

Kwaliteit van opgeleverde software vind ik het allerbelangrijkste

- Eelse Pieters

Integratie consultant