Integratie en API

Om in de digitale toekomst te overleven en excelleren moeten processen en systemen naadloos met elkaar verbonden zijn, zowel binnen als buiten een organisatie. Integratie en de bijbehorende inzet van API’s zijn een voorwaarde voor soepele data-uitwisseling, een wendbaar IT-landschap, en versnelling van implementaties en time-to-market. Integratie drijft digitalisering. Van passagier-afhandeling bij Schiphol, tot de pakketbezorging bij PostNL, en van de spoorwegregeling door ProRail, tot de distributie van elektriciteit door Enexis: het is niet mogelijk zonder integratie en API’s.

Wat jullie integratiebehoefte ook is – klassiek, modern of (advies over) migreren en transformeren – wij hebben de kennis en ervaring om je verder te helpen.

 

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op gebied van integratie en API’s? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Waar kunnen we jouw organisatie mee helpen?

Klassieke integratie

Het koppelen van systemen om berichten en/of bestanden gestructureerd uit te kunnen wisselen.

Moderne integratie

De toepassing van een mix van klassieke patronen met moderne concepten en gereedschappen.

Integratie Transformatie

Een migratie van jullie huidige architectuur naar een moderne integratiearchitectuur.

Online Event | 24 maart | 10:00-11:30

 

Versnel je reis naar de cloud en zet koers op applicatie modernisatie. Meld je nu aan voor het event en leer meer over de best practices!

Fijn dat we je op de hoogte mogen houden!