VERZET - Makkelijker Migreren naar Lagere Kosten

DATUM TBD

DIT EVENT WORDT VERZET! Datum TBD.

Vastgeketend aan je integratie legacy? Bevrijd jezelf!

– word future ready en bespaar fors op je integratiekosten –

Je integratieplatform is onmisbaar. Innoveren ook. Maar je integratieplatform innoveren…dat is een verhaal apart. Je weet dat je moét, want om mee te kunnen komen in de digitale transformatie moét je bedrijf vele malen wend- en schaalbaarder worden. Maar ál je processen zijn verbonden aan je platform. Oftewel, je zit in een lock-in. Waardoor migreren moeilijk is.

Laten we die herhalen: Migreren. Is. Moeilijk. Het is complex, het is kostbaar en het is risicovol. Dat weten wij als geen ander. Maar het kán. Het kan vooral eenvoudiger, goedkoper en veiliger dan je denkt. Met als bijkomend resultaat een besparing tot 60% op je jaarlijkse platformkosten.

Hoe? Door een andere aanpak te kiezen. Meestal zijn organisaties lang onderweg en blijven ze steken, net als in een moeras. Dat wil je vermijden, alleen heb je dan een alternatieve route nodig.

Op woensdag 25 maart laten wij zien hoe die route zo efficiënt en veilig mogelijk kan lopen. Drie experts delen inzichten die jij kunt gebruiken om sneller, mét lagere kosten, náár lagere kosten te migreren. 

Experts en klantcase

René Veldwijk – Migreren is complex
René Veldwijk is expert in het migreren van complexe ICT systemen en neemt je mee in een aanpak die hij meerdere keren succesvol heeft toegepast. Hij is tevens de klokkenluider van het UWV die aan den lijve heeft ondervonden wat er gebeurt in de meest donkere migratie-scenario’s, en zal delen welke lessen hieruit te trekken zijn.

Gert-Jan van Gisteren – BIRD
Gert-Jan van Gisteren (CTO Rubix) vertelt hoe je tot een goede strategie komt. Dat doet hij aan de hand van BIRD, een methode die bestaat uit drie delen: Migratie Aanpak, Migratie Toolkit en een Managed Doelplatform. Naast een snellere, goedkopere migratie levert BIRD (Bespaar op Integratie met Rubix Doelplatform) een significante verlaging op van de TCO voor het nieuwe integratieplatform. Mogelijk zelfs tot 60% van de huidige kosten.

Proof of the pudding
Aan de hand van een klantcase blikken we terug op een migratietraject: de risico’s, aandachtspunten en geleerde lessen en hoe we deze verwerkt hebben in onze BIRD-methode.

Programma

09:30 – 10:00    Ontvangst
10:00 – 10:15    Welkom
10:15 – 11:00    Migreren is complex
11:00 – 11:30    BIRD
11:30 – 12:15    Proof of the pudding
12:15 – 13:00    Lunch

Locatie

The Green House
Croeselaan 16
Utrecht
Vervoer/Parkeren

Partner