MLOps

Model Ops of Machine Learning Operations is eigenlijk het DevOps voor Machine Learning. Met MLOps helpen we jouw organisatie om de juiste data-modellen sneller in productie te zetten, zodat ze waarde kunnen gaan genereren en monitoren.
Wij
 focussen ons zowel op de Way of Working (WoW) en de cultuur binnen een bedrijf, als op de gebruikte technieken en koppelingen tussen alle tools (integratie). Binnen die technieken stemmen we de integraties tussen de diverse tools op elkaar af, want door vergaande automatisering van de WoW minimaliseer je de ‘human-factor’ fouten in de keten en kan je forse time-2-market versnellingen realiseren. 

Wij gaan hierbij verder dan ‘slechts’ MLOps en nemen het stuk data governance ook mee, omdat alleen correcte en stabiele datastromen een solide basis kunnen zijn voor data processing. Simpel gezegd voorkomt data governance dat je met een “rubish in, rubish out” probleem komt te zitten.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op gebied van MLOps? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Houd jij je kennis graag up to date?

Mis niets meer van onze kennisdocumenten, events, blogs en cases: ontvang als eerste het laatste nieuws in je inbox!

Fijn dat we je op de hoogte mogen houden!