Over ons

 

Rubix realiseert een digitale toekomst door data, technologie en (eco)systemen te verbinden.

Ga jij ons daarbij helpen? Kijk snel welke vacatures we hebben!

VacaturesContact

Onze visie

Wij kijken vooruit en zijn overtuigd dat integratie de kern vormt van digitale transformatie en van digitale organisaties. De basis van een digitale organisatie is dat alles en iedereen naadloos met elkaar verbonden kan worden. Dat de grenzen van de organisatie te overschrijden zijn en samenwerking tussen organisaties eenvoudig en verrijkend is.

Innovatie

Huidige én toekomstige technologieën en architecturen zijn onmisbaar bij digitale transformatie. Om echt innoverend te zijn, moeten data en functionaliteiten op elk gewenst niveau kunnen samenwerken, communiceren en waarde vermeerderend zijn.

Kompas

De digitalisering bevindt zich in een exponentieel versnellende ontwikkeling, in een reis door het (nog) onbekende. Met onze integratiekennis en focus op innovatie zien wij Rubix als kompas in die reis. Voor klanten en collega’s, startend of al een goed eind onderweg.

 

Dedication

Nieuwe mogelijkheden komen niet zomaar aanwaaien. Ze zien en benutten vraagt om focus, hard werken en onbegrensd vooruit kijken. Herken jij jezelf daarin? Dan komen we graag met je in gesprek.

Het Rubix team

Wij zijn vakidioten, integrators, die hard developers, mensen-mensen, engineers, wolkenridders en bouwers. Individueel zijn we vakmensen, samen zijn we alleskunners. Wij hechten aan een goede sfeer, platte hiërarchie en een gezamenlijke drive om altijd tot de beste oplossingen en resultaten te komen. Kennis is er om te vermeerderen en vooral om te delen. Successen moet je vieren. En ook op je werkplek hoor je je thuis te voelen.

Omdat we één team zijn, en willen blijven, hebben we regelmatig kennissessies, personeelsmeetings en Rubix’ uitjes (o.a. wintersport!). Er is veel aandacht voor professionele én persoonlijke ontwikkeling, want het één kan niet zonder het ander. 
Uit eerste hand horen hoe werken voor Rubix is? Hier zie je alle contactmogelijkheden.

{

Individueel zijn we vakmensen, samen zijn we alleskunners

Wij hechten aan een goede sfeer, platte hierarchie en een gezamenlijke drive om altijd tot de beste oplossingen en resultaten te komen.

Online Event | 24 maart | 10:00-11:30

 

Versnel je reis naar de cloud en zet koers op applicatie modernisatie. Meld je nu aan voor het event en leer meer over de best practices!

Fijn dat we je op de hoogte mogen houden!