Maak jij onze klanten future ready?

Wij zoeken consultants die kunnen innoveren.

Wie is Rubix

Ons bedrijf bestaat uit enthousiaste specialisten die zich meer dan volledig voor de klant inzetten. We initiëren, integreren en innoveren. Onze missie is het realiseren van een digitale toekomst door data, technologie en (eco)systemen te verbinden.

Wat wij bieden

  • De leukste IT banen in de branche
  • Een vast basissalaris
  • Aantrekkelijk percentage per declarabel uur
  • Lease auto
  • Telefoon
  • Laptop (keuze tussen verschillende modellen)
  • Collectieve pensioenregeling
  • 30 vakantiedagen per jaar

Neem contact op

Thomas van Beem

solliciteren@rubix.nl
+31(0)73 730 33 16

 

Vacatures

Cloud Engineer (Red Hat)

Cloud Engineer (Red Hat) Als cloud engineer bij Rubix heb je bewezen ervaring met ontwerp, uitrollen en operationeel houden van missie kritische systemen.Als cloud engineer bij Rubix heb je bewezen ervaring met ontwerp, uitrollen en operationeel houden van missie...

Lees meer

(Senior) TIBCO Integratiespecialist

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en ambitieuze collega’s om onze TIBCO kennisgroep te versterken. Binnen het team ben je nauw betrokken bij het leveren van kennis, oplossingen en advies richting onze klanten en je collega’s.

Lees meer

Senior Red Hat Fuse Integratiespecialist

Als senior Red Hat JBoss Fuse integratiespecialist beschik je over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van SOA, EAI en messaging (MOM). Je bent in staat om met behulp van design patterns complexe integratiescenario’s te ontwerpen en te realiseren.

Lees meer

(Senior) Integratie Consultant/Architect

Wij zoeken gemotiveerde en ambitieuze collega’s om onze integratiecompetentie te versterken. Samen met je team lever je kennis, oplossingen en advies richting onze klanten en je collega’s, en ga jij aan de slag met diverse innovatieve en state-of-the-art technologieën.

Lees meer

Aanstormend Talent

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en ambitieuze, aanstormende talenten om Rubix te versterken. Wil jij aan de slag met diverse innovatieve en state-of-the-art technologieën op het gebied van proces-, systeem- en dataintegratie? Lees snel het profiel.

Lees meer

Senior API Management Consultant

Als senior API Management consultant beschik je over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van API Management en API Strategy. Je bent in staat om klanten te adviseren met API Strategy en de implementatie van deze API Strategy.

Lees meer

Senior API Management Platform Specialist

Als senior API Management platform specialist heb jij uitgebreide technische kennis van API management en API management platformen. Je bent in staat om API management platformen te configureren, te ontwikkelen en te beheren.

Lees meer

Senior Full Stack Engineer

Als Senior Full Stack engineer bij Rubix heb je bewezen ervaring in het realiseren van verschillende web applicaties. Hierbij heb je zowel zorg gedragen voor het ontwikkelen van de front-end alsmede een API laag / backend. Ook kun je advies geven met betrekking tot design patterns over technologieën heen.

Lees meer

Cloud Developer (Full Stack)

Als cloud developer bij Rubix heb je bewezen ervaring in het realiseren van gedistribueerde applicaties. Hierbij heb je zowel front-end als back-end ontwikkeld. In deze rol wordt ook van je verwacht dat je advies kunt geven met betrekking tot design patterns over technologieën heen.

Lees meer

Cloud Architect

Als cloud architect bij Rubix heb je bewezen ervaring met het ontwerp van missie kritische oplossingen. Je hebt ruime ervaring met hoog beschikbare infrastructuur in combinatie met software voortbrenging. Deze beide concepten combineer je bij het toepassen van moderne cloud en container oplossingen.

Lees meer

API Evangelist

Zie jij ook dat API’s cruciaal zijn in de digitalisering van organisaties? En geloof jij, net als wij, in digitale ecosystemen en de platform economy? Als jij ook nog eens die zeer gedreven professional bent met een track record van uitmuntende prestaties, dan is Rubix de plek voor jou!

Lees meer

Cloud Engineer (AWS)

Als cloud engineer (AWS) bij Rubix heb je bewezen ervaring met ontwerp, uitrollen en operationeel houden van missie kritische systemen.

Lees meer
{

De Rubix cultuur is uniek

Wat ik het meest waardeer? De open cultuur en de gezamenlijke focus op vooruitgang en resultaat. Over de schutting gooien doen we niet aan. Dat lost niets op. In plaats daarvan zoeken we als team een oplossing.

- Maarten

{

De Rubix cultuur is uniek

Wat ik het meest waardeer? De open cultuur en de gezamenlijke focus op vooruitgang en resultaat. Over de schutting gooien doen we niet aan. Dat lost niets op. In plaats daarvan zoeken we als team een oplossing.

- Maarten