Workshops – AMK

Om de digitale toekomst van organisatie veilig te stellen, moét je nadenken over jullie applicatie modernisatie strategie. Want terwijl de druk toeneemt om nieuwe technologie te omarmen, zodat aan de businesszijde kan worden ingespeeld op de behoeftes van de steeds veeleisender eindgebruiker, worden veel organisaties geremd in deze ontwikkeling door hun bestaande applicatie landschap.
Daarom ontwikkelden wij het Applicate Modernisatie Kompas. In deze workshop brengen we samen jullie huidige applicatielandschap in kaart: waar zitten de uitdagingen, de problemen, en de mogelijke verbeteringen op zowel techniek, organisatie en proces? Want alleen als dat in beeld hebt, kun je richting geven aan de applicatie modernisatie strategie die specifiek voor jouw organisatie de beste is.

Na afloop van de AMK workshop heb je helder inzicht in je huidige situatie op (IST) en in de requirements van jullie gewenste situatie (SOLL).

Meer weten over wat wij met de AMK workshop voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.